advertica-default-slider-image

LIPPUKAUPAN EHDOT:

Netissä voit ostaa hissiliput 5% edullisemmin (HUOM! Kausikortit normaalihintaisina)

Voit ostaa lipun ennakkoon ja käyttää sen itsellesi parhaiten sopivana aikana. (Huom! Sirukortilla voi olla kerralla vain yksi Himoksen voimassa oleva hissilippu eli voit ladata uuden lipun sirulle vasta kun olet käyttänyt edellisen latauksen.)

Muista tarkistaa rinteiden aukioloajat http://www.himos.fi/aukioloajat

HUOM! Jos lataat Axess keskuksen lippua SkiData-sirulle ensimmäistä kertaa, tulee sinun aktivoida SkiData-lippusi lipunmyynnissä ennen sen käyttöä hissiportilla. Osa reiällisistä SkiData-lipuista ei valitettavasti toimi portilla, vaikka lipun aktivointi lippukaupassa onnistuu. Lipun voi siirtää toimivalle Axess-sirulle lipunmyynnissä. Uuden Axess-sirukortin voi lunastaa lipunmyynnistä hintaan 7 eur/kpl.

 1.  Netissä voit ostaa tunti-, ilta- ja päivä/monipäiväliput Axess-järjestelmän sirukorttiin. Uutena – voit ladata lipun myös SkiData-järjestelmän kaikkiin 01-alkuisiin sekä suurimpaan osaan 30-alkuisiin KeyCard lippuihin. (Esim Axess WTP: K20000EP/4P8-0M9, SkiData: 01-1614 2378 8082 5428 4580-8)
 2. Lippukaupasta ei voi ostaa alennus-, kampanja- tai ryhmälippuja.
 3. Hissilipun minimipituus on 3 tuntia. Liput ovat voimassa kauden 2016-2017 ja aktivoituvat ensimmäisellä hissinousulla kyseisen päivän lipuksi. Monipäiväliput aktivoituvat ensimmäisestä hissinousukerrasta ja ovat voimassa seuraavat peräkkäiset päivät – poikkeus 3/5 päivää sekä 5/7 päivää.
 4. Hissilippu on henkilökohtainen eikä sitä saa siirtää/myydä toiselle henkilölle. Henkilökunta ja rinnepartio valvovat lippujen käyttöä hissiporteilla. Hissilipun käyttäjän on tarvittaessa pystyttävä todistamaan lipun käytön oikeellisuus.
 5. Ostaessasi seniorikortin (65 v.-) muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan rinteeseen.
 6. Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus ottaa kortti pois.
 7. Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteistä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja. Katso toimitusehdot.
 8. Liput maksetaan aina oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta.    Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2

Lutakonaukio 2

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com
Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7)  yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kattaa yleisimmät luottokortit, kaikki kotimaiset pankkit ja Paytrail-tilin sekä Jouston. Joustossa voit valita joko laskun tai osamaksun. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

 

Jo ostettuja lippuja ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa. Näissä tapauksissa perimme peruutuskuluina 10 euroa/tilaus. Katso toimitusehdot.

Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen SmartCardin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti, jonka hinta on 7 euroa. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.

 

Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.

___________________________________________________________________________________

Kausikorttilainen on Himoksen VIP!

Kannattaa kantata kausikortilla, näin laskettelet kaikilla rinnealueillamme hissien aukioloaikoina.

Henkilökohtaisella kausikorttilaisena saat alennusta Himos rinneravintoloistamme -10% (ei alkoholi eikä tupakka – ei Ravintola Rinne), suksivuokraamosta ja ski-shopista -20% sekä hiihtokoulusta -10%.

Himoksen kausi- tai firmakortilla saat Riihivuoren, Laajavuoren, Häkärinteiden, Vihdin ja Peuramaan normaalihintaisesta päiväkortista 50% alennuksen.

 Valitse:

LATAA LIPPU – Kun kortissa on jo ladattuna entuudestaan kausikortti ja kortissa on nimesi sekä kuvasi/yrityksen nimi (kortin käyttäjän tietojen tulee olla identtiset kortin kuvan ja nimen/yrityksen nimen kanssa). Kortti toimii suoraan portilla kauden alettua.

TILAA LIPPU – Sinulla ei ole vielä sirukorttia tai sirukortille ei ole tallennettu tietojasi. Kausikortit noudetaan maksukuittia vastaan rinteiden aukioloaikoina. Huom! Henkilökohtaiseen kausikorttiin tarvittava valokuva kuvataan lippujärjestelmän kameralla, joten jokaisen on oltava henkilökohtaisesti paikalla korttia lunastettaessa. Jos sinulla on tallessa vanha SmartCard, kausikorttisi voidaan ladata siihen. Emme kuitenkaan hyvitä sen hintaa (7 eur).

1)      Liput maksetaan aina oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta (kts yllä kohta 8.)

 

2)      Muut ehdot:

 • Hissiliput ovat yrityskorttia lukuun ottamatta henkilökohtaisia ja niiden myyminen/luovuttaminen edelleen on kielletty.
 • Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen saattaa johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 • Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, perimme aina 150 euron tarkastusmaksun.
 • Kotiin/mökille unohtuneen kausikortin tilalle tehdystä kortista perimme 20 eur/pv.
 • Kadonneen kausi- tai firmakortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 50 eur maksun.
 • Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force major -tapauksissa.
 • Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.

 3)    Ostaessasi seniorikortin (65 v.-) muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan rinteeseen.

 Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.