advertica-default-slider-image

NETTIKAUPAN EHDOT – HISSILIPUT:

Netissä voit ostaa hissiliput 5% edullisemmin (HUOM! Kausikortit normaalihintaisina).
HUOM! VOIT LADATA SIRUKORTILLE KERRALLA VAIN YHDEN HIMOKSEN LIPUN. Lippu tulee olla käytetty ennen seuraavaa latausta.

Voit ostaa lipun ennakkoon ja käyttää sen itsellesi parhaiten sopivana aikana.

 • Netissä voit ostaa tunti-, ilta- ja päivä/monipäiväliput WTP-numerolla varustettuun Axess-järjestelmän sirukorttiin, jolloin Himokselle saavuttuasi voit mennä lipun kanssa suoraan hissille.
  TAI
  Ostaa lipun ilman WTP-numeroa (tällöin tilaukseesi lisätään sirukortti á6,65 eur), jolloin saat sähköpostiisi QR koodin lipun noutamista varten. Saavuttuasi Himokselle, voit noutaa lippusi saamallasi koodilla Axess pick up box-automaatista tai lipunmyynnistä.
 • Lippukaupasta ei voi ostaa alennus-, kampanja- tai ryhmälippuja.
 • Hissilipun minimipituus on 3 tuntia. Liput ovat voimassa kauden 2019-2020 ja aktivoituvat ensimmäisellä hissinousulla kyseisen päivän lipuksi. Monipäiväliput aktivoituvat ensimmäisestä hissinousukerrasta ja ovat voimassa seuraavat peräkkäiset päivät – poikkeus 3/5 päivää sekä 5/7 päivää.
 • Hissilippu on henkilökohtainen eikä sitä saa siirtää/myydä toiselle henkilölle.

 Henkilökunta ja rinnepartio valvovat lippujen käyttöä hissiporteilla. Hissilipun käyttäjän on tarvittaessa pystyttävä todistamaan lipun käytön oikeellisuus.

 • Ostaessasi seniorikortin (65 v.-), muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan rinteeseen.
 • Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus estää hiihtokeskuksen palveluiden käyttö.
 • Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja.
 • Liput maksetaan aina oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii OPaytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kattaa yleisimmät luottokortit, kaikki kotimaiset pankit ja Paytrail-tilin sekä Jouston. Joustossa voit valita joko laskun tai osamaksun. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruttaa kuin force major -tapauksissa (toimitusehtojen mukaisesti).

Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess sirukortin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti, jonka hinta on 7 euroa. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.

Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.

Nettikaupassa ei käy maksuvälineeksi liikunta- ja kulttuurisetelit eikä mobiilisovellukset. Niillä voit maksaa kassalla (kassahinnaston mukaiset) hissiliput myös alla mainituilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä, -mobiilisovelluksilla. Huomioithan, että setelit ovat henkilökohtaisia ja seteleissä tulee olla kirjoitettuna käyttäjän nimi selkeällä käsialalla.

Edenred mobiili, Virikeseteli ja korttiSmartum mobiili, saldo, liikunta- ja kulttuurisetelitEasybreakE-passiTyky-kuntoiluseteli ja -Online

 

KAUSIKORTTIEN TOIMITUSEHDOT

Himoksen henkilökohtaisella kausikorttia (ei yrityskorteilla eikä Lumilan kausikorteilla) esittämällä saat

 • Himos-rinteiden rinneravintolat -10% (alennus ei koske alkoholi- eikä tupakkatuotteita)
 • Himos Ski Shop ja välinehuolto -20%
 • Hiihtokoulu (normaalihintaiset opetustunnit, ei kurssit) -10%
 • Päiväkortti -50% (Häkärinteet, Laajis, Peuramaa ja Vihti)

Edut ovat henkilökohtaisia ja edellyttävät, että kausikorttiin on noudettu kausitunniste 19-20 Himoksen lipunmyynnistä.

 1. Kausikortti on henkilökohtainen ja sen myyminen tai luovuttaminen edelleen on kielletty.
 2. Kausikortti on voimassa kaudella 2019/2020 kaikilla rinnealueilla, niiden aukioloaikoina.
 3. Kausikortti ladataan nettikaupassa ja se aktivoituu ks. kauden lipuksi, kun kortilla mennään ensimmäisen kerran hissiportin läpi.
 4. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen ostoksen yhteydessä.
 5. Ostaessasi lasten (7-11v.) tai senior (65+) kausikortin, varaudu todistamaan henkilökunnalle henkilöllisyytesi niin tarvittaessa rinteessä ollessa.
 6. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipunoston yhteydessä hintaan 7 eur/kpl. Axess SmartCard ei sisälly kausikortin kampanjahintaan.
 7. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 8. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, perimme 150 euron tarkastusmaksun.
 9. Unohtuneen/Kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 20 eur maksun.
 10. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Tällöin perimme käsittelykuluina 15 eur/peruutus.
 11. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
 12. Kausikortti maksetaan oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta.

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 / Lutakonaukio 2

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kattaa yleisimmät luottokortit, kaikki kotimaiset pankit ja Paytrail-tilin sekä Jouston. Joustossa voit valita joko laskun tai osamaksun. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Himos-Yhtiöt Oy, y-tunnus: 0570951-0

Länsikeskuksentie 11

42100 Jämsä

Puhelin: 020 711 9100

www.himos.fi